8638 Balatonlelle Rákóczi út 184.

Egész évben kiszolgálja Önt a STIGA Park frontkaszás fűnyírótraktor!

A kompakt és mozgékony STIGA Park frontkaszás fűnyírótraktor egy rendkívül sokoldalú gép, amely kompatibilis számos eszközzel, amelyek megkönnyítik az egész éves használatot. A  STIGA Park frontkaszás fűnyírótraktor valóban egy négy évszakos igásló!

Egész évben kiszolgálja Önt a STIGA Park frontkaszás fűnyírótraktor!

Az új generációs STIGA Park frontkaszás fűnyírótraktor

Az előre szerelt vágóasztalával a STIGA Park frontkaszás fűnyírótraktor nagyban megkönnyíti a gyep karbantartását. Kompakt méretei és csuklós kormányzása maximalizálja a manőverezhetőséget, és ezáltal könnyen legyőzi az akadályokat, az éles kanyarokat és az összetett tereprendezés feladatait.

cikk_02_02

 

Miután befejezte a kaszálást, az egyedülálló új Quick Flip rendszer lehetővé teszi, hogy egy egyszerűen hozzáférjen a vágóasztal aljához tisztítás vagy karbantartás céljából.

 

Forgókefe

Könnyedén lesöpri a pázsitot borító leveleket és a havas felületeket az előlapra szerelt forgókefével! A háromállású oldalirányú beállításával bármilyen munkához használható, míg a tartós polipropilén sörték megbirkóznak a nagy igénybevételű használattal.

 

cikk_02_03

 

Fű- és levélgyűjtő

Ezzel a gyorsan működő vontatott seprővel elfelejtheti a lehullott levelek és a lekaszált fű kézi eltávolítását a gyepéről! Forgó keféi a zöld hulladékot egy hatalmas, 340 literes gyűjtőtartályba gyűjtik, így a gyep szép és törmelékmentes lesz. Ezután a gyűjtőt a STIGA Park üléséből kényelmesen kiürítheti.

 

cikk_02_04

 

A STIGA fű- és levélgyűjtő tartozék a STIGA első kaszákhoz tökéletes partner tavasszal és ősszel

Gyepszellőztető

Csatlakoztassa ezt a prémium minőségű rugós késes lazítót a STIGA Park-hoz, és nem kell többé fárasztó, időigényes munkát végeznie, amikor egy gépet tol körbe a gyepen! 12 pengéje  eltávolítja a növekedést gátló mohát és gyakorlatilag láthatatlan réseket vág a gyepben, hogy a levegő, a nedvesség és az alapvető tápanyagok jobban behatolhassanak. A levegőztető rotor cserélhető opcionális hajtórotorral, ha hosszú, benőtt füvet kell kaszálni.

 

cikk_02_05

 

Műtrágyaszóró

30 literes űrtartalmával ez a vontatott rotációs szórógép gyors és hatékony módja a só, mész, homok, műtrágya és fűmag egyenletes kijuttatásának nagy területeken. Három méter terjedési szélességű, és szemcsés gyomírtó szerek szórására is használható.

 

cikk_02_06

 

Utánfutó

Miért kellene egy talicskával fárasztania magát nehéz tárgyak mozgatásával a kert körül, amikor a STIGA billenő pótkocsival gyorsan és egyszerűen megteheti? Választhat horganyzott acél és polimer karosszéria változatok közöl, mindkét anyag könnyen tisztítható, és tökéletes kompromisszumot kínál a súly minimalizálása és a megbízhatóság között. A nagyméretű pneumatikus gumik biztosítják, hogy a kerekek ne károsítsák a gyep finom felületét.

 

cikk_02_07